Havaristen tar Covid-19 grep

Vask med varmt vann er montert rett utenfor inngangen til Havaristen

Vi har gjort mange tiltak de siste ukene for å forhindre smittespredning på Havaristen. Øket frekvens på renhold, utdeling av engangshansker, montering av vask med varmtvann ute, plakater med oppfordring til å holde avstand, samt fornuftig fremtreden.

I denne vanskelige tiden er det mange leverandører som kontakter oss. De vil ha hjelp til å bli kvitt matvarer og drikkevarer som f.eks. skulle til hoteller, restauranter, kantiner osv. Det er mange varer som ankommer Havaristen hver dag. Havaristen er med på å begrense matsvinnet, og vi gjør vårt ytterste for å få til det, samtidig som vi må ivareta sikkerheten til våre kunder og ansatte.

Fra og med i morgen vil vi iverksette ytterligere tiltak. Inndeling i «soner» med tape merket «hold minst 1 meter avstand». Vakthold i døren for styring og porsjonering av kundetrafikken ved behov.

Vinylhansker for de som ønsker det i tillegg til antibac