Nidar glemte å putte damene i posen. Nå går herrene på billigsalg!

BARE MENN: Fordi Nidar glemte å putte seigdamene oppi posen, selges seigmennene billig på havaristen. Stian Rydje og Stephanie Minge med noen av de 10.000 posene fra partiet med feilvarer. Foto: Stian Rydje

Noe gikk galt da Nidar skulle pakke en parti med store poser med «Seigmenn og seigdamer». De glemte rett og slett å putte seigdamene ned i posene. Nå selger Havaristen seigmennene for en billig penge.

ENEBAKK: Havaristen på Gran i Ytre Enebakk er flinke til å utnytte mulighetene som ligger i sosiale medier. ØBs journalist fikk seg i i alle fall en skikkelig gapskratt da denne meldingen dukket opp på Facebook tirsdag:

– OBS. OBS. Posene fra Nidar ble feilpakket og inneholder kun menn! Eller var det kanskje damene som klarte å rømme?

– Ha-ha. Men det er ikke 1. april i dag?

– Nei, det er det ikke. Men på grunn av en feil kom ikke seigdamene med i posene som er merket «Seigmenn og seigdamer», og da kan ikke Nidar sende dem ut til butikkene. Derfor kontaktet de oss. Det er veldig viktig at vi merker det overfor kundene at det kun er seigmenn og ikke damer i posen, påpeker Kurt Wian lattermildt.

Seigdamene kom med i 2020

Wian er prosjektleder i Miko Trading, som eier butikken i Enebakkveien. Det var han som rett før helga fikk telefon fra Nidar med spørsmål om Havaristen ville overta partiet med feilvaren, altså posene som bare inneholder menn. Tirsdag ankom 10.000 poser med bare seigmenn, som nå går på billigsalg fordi damene mangler.

Ifølge Nidars hjemmeside kom gelémannen Laban til verden i 1965. I 2020 kom også damene med i posene, og fra da av heter det det altså ikke bare Seigmenn, men Seigmenn og seigdamer. Vi spiser rundt hundre millioner seigmenn i Norge.i løpet av et år.

Teksten og bildene er hentet fra Østlandes Blad i samtykke med avisen