POP UP SYSTUE

I helgen testet vi ut et nytt konsept på Havaristen i Ytre Enebakk, – en POP UP SYSTUE!

Vi var så heldige å få besøk av en dyktig syerske med lang erfaring innen søm. Sammen med hennes datter satte de opp en provisorisk systue inne i vår butikk på fredag og lørdag. I systuen kunne man få reparert ødelagte klesplagg slik at de ble så gode som nye. Det kom flere kunder innom som ville legge opp for lange bukser, reparere ødelagte glidelåser, få på nye knapper og borrelåser, eller sy igjen hull i sin favorittgenser. Det var også flere kunder innom systuen som bare ville slå an en hyggelig prat!

Med et effektivt «bookingsystem», kunne kundene få unna handleturen imens plagget deres ble reparert. På de litt mer avanserte reparasjonene kunne plagget hentes allerede neste dag etter avtale med syersken. 

Vi har i ettertid fått gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, og har bestemt oss for å arrangere dette igjen den kommende uken. Da gjentar vi suksessen når damene er tilbake med sin POP UP SYSTUE!

For ingenting er vel bedre enn at den hullete jakken som du ikke har hjerte til å kaste, endelig kan bli brukt. Eller at den altfor lange kjolen som bare henger i skapet, også kan få svingt seg i sommer!

Velkommen til Havaristen – En god deal for deg og miljøet!