20 tonn spanske kjøttboller ble feilprodusert

Produksjonen gikk for fullt hos Åkeberg-Skoglunn en helg i høst. Nesten 20 tonn spanske kjøttboller ble produsert, og skulle pakkes mandag morgen. Kvaliteten ble sjekket, og det ble konstatert at det hadde skjedd en feilproduksjon. Kjøttbollene var dessverre litt for løse i konsistensen, og kunden ville ikke ha dem.

Bedriften fikk da et kjempeproblem. Hva skulle de gjøre med de 60 pallene spanske kjøttboller de hadde?

Havaristen ble da løsningen. Kjøttbollene ble pakket i 5 kilos kartonger og fryst ned, deretter kjørt ut til Havaristen.

Vi kan nå selge en 5 kilos kartong til kun kr 198,- . Vi regner med ha spanske kjøttboller på Havaristen til godt utpå nyåret (best før dato er august 2023).

PS: Vi har smakt på kjøttbollene, og de var meget gode.
Anbefales på det sterkeste!